Кой от всички видове дограма да избера?

Чудите се какъв вид дограма да изберете? Писнало ви е да четете за положителните и отрицателните свойства на различните профили? Искате решение и то още сега? Не се притеснявайте ние ще ви помогнем да се спрете на точните прозорци, с чиято помощ ще постигнете повече комфорт и по-голяма енергийна ефективност във вашето жилище.

За малко нека забравим дървената дограма. Да, тя е красива и практична, но струва скъпо, а и се поддържа доста трудно. Нека насочим погледа ви към актуалните предложения за алуминиева и PVC дограма. Прозорците от алуминий са много стилни и са по-доброто дизайнерско решение, но няма да скрием факта, че при тях има възможност за конденз.

От друга страна пластмасовата дограма се купува най-много, защото притежава всички необходими качества, с чиято помощ ще се подобри атмосферата в дома ви. Ето защо направо ви предлагаме да се насочите към PVC профилите избирайки между предложенията от Alupast или KMG. За целта просто отворете сайта на http://master-plastik.com и вижте предложенията.

За тези, които държат да купят алуминиева дограма, поради по-добрият външен вид и голямото разнообразие от разцветки, ще напишем, че трябва да се огледат за така наречените топли профили, които имат прекъснат термомост. При тях се използва притурка от поливинилхлорид, която пречи на появата на конденз и ги прави приложими за вашия дом.

Що се касае до PVC дограмата, то там нещата са далеч по-лесни. Просто избирате подходящите размери, цвета на профилите и марката, и ви остава само да ги монтирате. За да направите последното се изисква доста голям опит, така че по-добре оставете работата на специалистите. Имайте предвид, че неправилно монтираните ПВЦ профили могат да доведат до неприятности.

В обобщение

По-горе се опитахме да ви помогнем за по-бързия избор на дограма. Нарочно не задълбахме в поредните приказки за технически характеристики, плюсове и минуси, тъй като по всяка вероятност вече сте ги чели на друго място. Според на PVC дограмата е фаворит, когато става дума за домашни нужди, но вие сте хората, които ще решат какъв продукт и от кой да купят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *