Защо се доверих на базални зъбни импланти?

Защо се доверих на базални зъбни импланти?

Всичко започна в един хубав ден, когато открих близък център по базална имплантология в моя квартал. От много време четях за базални импланти и само изчаквах момента да се подложа на хирургическата процедура, която включва изваждане на болните и развалени зъби и поставяне на имплантите в твърдата кост на зъбите. Всичко това стана факт за броени дни.

Как стартирах лечението?

Не знам дали сте осведомени, но базалните зъбни импланти, са един от най-лесните начини за зъбно възстановяване. За разлика от други подобни варианти, операцията тук е краткотрайна и не е съпроводена от болки. За това разбира се допринесоха и специалистите, които открих на сайта www.swissimplants.eu, тъй като ако не бяха те, сега нямаше да имам нови и здрави зъби.

Едно от нещата, които провокира най-голям интерес към базалните импланти, е тяхната цена, която ми излезе в пъти по-ниско, отколкото ако бях заложил на конвенционалните дентални импланти. Причината за по-ниската цена се крие в сравнително по-малкото посещения при ходене при стоматолога. Общо взето цялата процедура бе приключена за четири дни.

Сега се радван, не само на красива фасада, но мога да си хапвам всякакви храни без страх от навлизане на храна под подвижните протези, както е при много мои близки и роднини. Не знаете какво удоволствие е да имаш нови зъби, които по нищо не се различават от истинските ти. Аз взех това решение за себе си и със сигурност съм доволен от направения точен избор.

Ето и нещо за финал

За тези, които се страхуват от зъболекари, ще кажа да не се притесняват. Базалните импланти се слагат под упойка и няма да усетите нищо. След като ви пусне въпросната упойка няма да се сблъскате с дискомфорта, който помните от други процедури в зъболекарския кабинет. Да се надяваме, че сме успял да провокирам интерес у вас и ви пожелаваме много здраве и успехи.

Автор: Иван Василев Пешев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *